• Compara
  • Set 3 Oale pentru suc de fructe si legume SAPIR SP 1260 A26, 8 litri, 4 piese

    279.90 Lei (-25%)
    209.95 Lei
    Oferit de:

    Sapir Bulgaria

    4.8

    (110) Review-uri

    Producator:SAPIR
    Model: SP 1260 A26
    Stoc: Disponibil
    100.000 de clienți mulțumiți
    Produse la prețuri avantajoase
    Livrare rapidă și sigură
    Verificarea coletului
    Plata securizata

    Descriere

    Oala pentru suc din fructe și legume este un instrument clasic pentru preparare de suc din fructe și de legume. 

    Aceasta este un dispozitiv folosit de mulţi ani în bucătăria clasică rusă, asiatică şi europeană pentru pregătirea sucului cu adevărat sănătos şi hrănitor. Acest suc are proprietăţi şi calităţile nutritive utile şi nu se poate compara cu sucurile ce se găsesc pe rafturile magazinelor alimentare. Modul natural de extragere, precum şi lipsa de orice aditivi chimici și e-uri, garantează pregătirea unui suc gustos, înviorător și nutritiv care ajută la întărirea sănătății. 

    Principalele caracteristici ale oalei de suc Sapir SP 1260 A26: 

    - Vas din oţel inoxidabil - 8.0 litri 
    - Potrivită pentru sucuri din fructe, legume şi ierburi, precum şi jeleu si lichioruri 
    - Extrage pe complet alimentele nutritive și fibrele 
    - Fund special capsulat pentru conductivitatea termică optimă 
    - Capac din sticlă întărită cu orificiu de abur 
    - Potrivită pentru următoarele tipuri de plite: cu gaz, din ceramică, electrice, halogene şi cu inducţie 

    Extracţia de suc din fructe 

    Cu cât mai copte sunt fructele, cu atât mai aromat şi mai gustos va fi sucul. Este recomandabil să se amestece fructe dulci cu cele acre (căpşuni cu stafide sau rubarbă, mere si pere cu soc). Zahărul necesar după rețetă se adaugă în containerul de suc înainte de extracţie. Se recomandă amestecarea bună a sucului înainte de consum pentru a întări gustul. 

    Extracția de suc din legume 

    Sucurile de legume conțin ingrediente valoroase alimentare și fibre, la fel ca sucurile din fructe. Vitaminele şi săruri minerale în ele menţin starea bună a sănătății. Sucurile de legume sunt în special potrivite pentru a dare unei gust bun supelor şi sosurilor. 

    Extracția de suc din ierburi 

    Puteți extrage suc dintr-un amestec de legume şi plante medicale în diferite combinaţii. De exemplu, de morcovi, frunze și tulpini de țelina, frunze si rădăcini de pătrunjel, ceapă, roșii, leuștean şi varză. Sau de roșii, ridichi, ceapă, mărar, pelin, caței de usturoi, sparanghel și urzică. Sau varză de iarnă, morcovi, gulii, țelina, praz, roșii, racola și hrean. 

    Ca să obții o idee mai clară cum funcţionează oala de suc SAPIR, aici sunt câteva reţete de suc: 

    Preparare suc de mere și pere pentru consum direct: 

    (Maturitatea merelor sau perelor este importantă – cu cât mai coapte fructe, cu atât mai bine.) 

    - Este bine dacă se includ părți egale de fructe dulci şi acre pentru gust delicios.
    - Spălați toate fructe cu apă rece sau călduţă.
    - Separați semințele şi cozile și puneți fructele în container.
    - În compartimentul inferior al oalei SAPIR, puneți apă curată până la trei sferturi din volum.
    - În sertarul din mijloc puneți cantitatea necesară de zahăr, urmărind instrucţiunile (ex. 20-50 grame la 1 kilogram de fructe la suc pentru consumul direct, și între 100 şi 200 de grame de suc de diluare, adică sirop).
    - în cratița de top, dotată de găuri, puneți fructele deja tăiate.
    - Porniți plita (Oala SAPIR poate lucra cu următoarele tipuri de plite: cu gaz, din ceramică, electrice, cu halogen şi inducţie;) aşteptaţi ca apa să fiarbă.
    - Aproximativ 5 minute înainte de încheierea procesului de extracţie a sucului, turnați ½ litru de suc și acoperiți fructele cu el.
    - Turnați sucul fiert în sticle calde. Închideți sticlele și lăsați să răcească şi puneți etichete. 

    Pregătire jeleu de porumbari şi de mere cu oala SAPIR: 

    - Aveți nevoie de o jumătate de litru de suc de mere şi o jumătate de litru de suc de ghimpe.
    - Cantitatea necesară de zahăr este 1 kilogram.
    - Extrageți sucul din fructele fără să adăugați zahăr, urmând instrucţiunile din rețeta de mai sus.
    - Amestecați ½ litru de suc de mere şi ½ litru de suc de porumbari cu 1 kg de zahăr.
    - Lăsați amestecul să fiarbă pentru aproximativ 4 minute. Turnați în borcane calde cu capace şi închideți imediat.

    Desigur, cu Oala de fructe SAPIR puteți să pregătiți nu numai sucuri pentru consumul direct, dar și, de asemenea, jeleuri, siropuri, sucuri pasteurizate din legume şi alte. 

    Caracteristici
    Diametru:

    26.00000000 cm

    Capacitate:

    8.00000000 l

    Tip produs:

    Oala

    Steamer

    Cratita

    Ceaun

    Set

    Tip:

    Cu capac

    Culoare:

    Inox

    Numar bucati/set:

    4.00000000

    Material:

    Inox

    Material interior:

    Inox

    Material capac:

    Sticla

    Material maner:

    Inox

    Interfata:

    4895139207712

    4895139207712

    Evaluari si review-uri

    Tag-uri

    Vase bucatarie