• Compara
 • Espressor ZEPHYR ZP 1171 G, 850 W, 15 bari presiune, pompa ULKA, 1,5l

  319.90 Lei
  Oferit de:

  Sapir Bulgaria

  4.8

  (110) Review-uri

  Producator:ZEPHYR
  Model: ZP 1171 G
  Stoc: Stoc epuizat!
  100.000 de clienți mulțumiți
  Produse la prețuri avantajoase
  Livrare rapidă și sigură
  Verificarea coletului
  Plata securizata

  Descriere

  Proiectat special pentru cunoscătorii originali de cafea, ZEPHYR ZP 1171 G combină viziunea elegantă și funcționalitatea excelentă. Espressor vă permite să faceți băuturile preferate, cum ar fi espresso, cappuccino, latte, macchiato, ciocolată caldă etc., cu ușurință și comoditate.

  Espressor este potrivit pentru două pahare de espresso sau un pahar de cappuccino completă. Cu funcția de spumare, creează laptele perfect de spumă, făcând încântarea unei slăbiri de cafea chiar și mai mare.

  Plăcere 100% garantată.

  Tradiția și calitatea ridicată a ZEPHYR garantează momente plăcute și espresso perfectă în fiecare zi.
  Espressor este ambalat cu un disc crem pentru a garanta gustul de neuitat al cafelei.

  24 luni garanție

  În cazul în care se întâmplă ceva, vă aflați în mâini sigure! Sapir are o rețea de servicii excepțional de dezvoltate, cu peste 30 de stații de servis Deși ne îndoim că veți avea nevoie de servis, oricum noi suntem aici pentru dumneovoastră.

  Designul cu care te vei îndrăgosti.


  Cea mai convenabilă pentru utilizare, mașina este controlată de 3 butoane și vine cu un rezervor detașabil de 1,5 litri pentru umplere și curățare ușoară.

  Un gust pe care nu îl vei uita.

  Cafeaua din ZEPHYR ZP 1171 F vine mai groasă și mai puternică, datorită unei puternice pompe italiene de 15 bar ULKA, care extrage mai multă aromă și cremă ușoară.. Espressor este potrivit pentru două pahare de espresso sau un pahar de cappuccino completă. Cu funcția de spumare, creează laptele perfect de spumă, făcând încântarea unei slăbiri de cafea chiar și mai mare.

  Caracteristici
  Coduri de bare:

  4895139231960

  4895139231960

  Evaluari si review-uri