LIVRARE GRATUITĂ 

PENTRU TOATE CUMPĂRĂTURILE 

MAI MARI DE 239 RON.

 

 

Comanda dvs. va fi livrată în termen de 3-5 zile lucrătoare la adresa specificată în comandă.

Livrările nu se efectuează în zilele de duminică si de sărbătorile legale şi în zilele nelucrătoare oficiale (reglementate de stat).

La livrarea achiziţiilor in valoare mai mică de 239,00 RON, se plăteşte o taxă de livrare de 19,99 RON pentru întreaga tară.


Dragi clienţi,
bunurile achiziţionate de la Alleop.ro sunt livrate prin curier la adresa specificată în comandă. Dacă este necesar, la primirea ordinului, adresa de livrare vor fi confirmată prin telefon. Comenzi cu o adresă detaliată si bine descrisă nu sunt deranjate de apeluri!

Comenzile plasate dupa ora 11:00 sunt procesate in urmatoarea zi lucrătoare.

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 239,00 RON transportul este gratuit .

Livrările sunt efectuate de compania de curierat Cargus la adresa cumpărătorului sau punctele de primire ale firmei de curierat.

Termeni de livrare gratuită:


Livrarea gratuită nu se efectuează în ziua plasării comenzii! Comenzile efectuate după ora 11.00 in zilele lucrătoare sunt executate într-o perioadă mai lungă de 24 de ore! Comenzi făcute în zilele de sâmbătă si duminică sunt efectuate si procesate în zilele lucrătoare!

Livrarea gratuită poate fi refuzată pentru transporturile cu o greutate de peste 20 kg, sau dacă dimensiunea ambalajului depăşeşte 50 x 50 x 50 cm.
Pentru expedierile cu greutate si mărime mai mare, un angajat al magazinul Alleop vă va contacta pentru mai multe informaţii pentru a afla dacă aceasta poate fi livrată gratuit sau dacă destinatarul trebuie sa platească o anumită sumă - în cazul în care livrarea e confirmată!

Pentru retururi, fară cauza vizibilă sau deteriorarea produsului, se aplica taxa de transport in valoare de 19.99 Lei, care va fi dedusă din suma ce va fi rambursată clientului.

Toate preţurile sunt inclusiv cu TVA.

 

Livrare gratuită

Livrare gratuită pentru comenzi în valoare de peste 239 RON!

100% bani înapoi

100% Ramburs in caz de returnare produsul!

Бърза доставка със SapirShop

Livrare rapidă - până la 3 zile lucrătoare în Romania.