Alleop.ro garantează ca în momentul expedierii produsul nu prezintă defecte care să îi reducă valoarea sau capacitatea sa de utilizare normală. Imediat după sosirea livrării, dar nu mai târziu de 3 (trei) zile, clientul trebuie să verifice dacă produsul este complet si dacă elementele furnizate sunt disponibile. În cazul unor dezavantaje raportate, clientul ar trebui să notifice imediat Alleop.ro.

Perioada de garanţie începe din momentul primirii produsului. Garanţia nu se aplică la defectelor cauzate de utilizarea necorespunzătoare a produsului sau utilizarea excesivă contrar instrucţiunilor din instrucţiunile de utilizare, garanţie si caracteristici tehnice ale produsului. Pentru a putea solicita o garanţie comercială, trebuie să aplicaţi nota/factura comercială pentru produsul achiziţionat, precum si cartea de garanţie furnizată de vânzător. Puteţi să contactaţi cel mai apropiat atelier listat pe partea din spate a cardului de garanţie. 

În cazul în care nu există un serviciu convenabil, puteţi trimite produsul defect la centrul de service din SOFIA. Cheltuielile de transport pentru produs reparat sunt suportate de atelier.

Condiţii de garanţie pentru categoria Drones

Toate DRONELE sunt trimise: pre-examinate pentru defecte si testate. Alleop.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare a echipamentului sau de asamblare necorespunzătoare. În cazul în care clientul va defecta Drona prin utilizare necorespunzătoare, clientul va suporta însuşi costul reparaţiei.

Alleop.ro nu oferă garanţie pentru deteriorarea efectuată dîn cauza consumatorului. Atunci când clientul este începător, este FOARTE posibil să manevreze Drona la mare înalţime si s-o distrugă. Acest lucru NU se datorează unui defect de fabricaţie, ci este rezultat al utilizării incorecte a produsului.

Dacă se constată că defectul este fabricat, îl vom înlocui cu unul nou sau îl vom repara.

Garanţia nu acoperă consumabile, cum ar fi aripioare, telecomenzi, protectori, motoare, baterii sau încărcătoare.

Garanţia dvs. va fi anulată în cazul:

• Folosirii Dronei în mod incorect.
• Turnării de lichide.
• Încercarii de reparaţie.
• Încărcării cu alte încărcătoare decât încărcătorul original.
• Conectării Dronei la alte dispozitive decât un telefon, o tabletă, un calculator sau alte dispozitive mobile.
• Supraîncalzirii dronei - Nu supraîncărcaţi Drona, acesta nu are un indicator de supraîncalzire a motorului. Trebuie să ascultaţi cum functionează.

Garanţia comercială furnizată de SapirShop.com pentru toate bunurile si serviciile nu anulează şi nu contravine garanţiei juridice a utilizatorului şi drepturilor sale în cadrul Legilor în vigoare.

Toate produsele oferite de Alleop.ro sunt noi, furnizate de importatori si distribuitori oficiali. Fiecare produs oferit de Alleop.ro are o perioada de garanţie explicită. Pentru majoritatea produselor garanţia este de 2 ani. Pentru service-ul produselor în garanţie, clientul poate contacta departamentul de service indicat pe cardul de garanţie.

Livrare gratuită

Livrare gratuită pentru comenzi în valoare de peste 239 RON!

100% bani înapoi

100% Ramburs in caz de returnare produsul!

Бърза доставка със SapirShop

Livrare rapidă - până la 3 zile lucrătoare în Romania.