Producător: ZEPHYR
Cod produs: ZP 1050 BXC
Disponibilitate: Stoc Epuizat!
129,99 Lei
Pret vechi:
219,99 Lei
SALVEZI
90.00 Lei!

Fierul de călcat cu aburi violet ZEPHYR, modelul ZP 1050 BХC, are o putere de 2800W. O talpa este cu acoperire din ceramica de calitate înaltă. Are funcţiile autocuratare, ''jet de aburi'', pulverizare şi călcare verticală, care asigură utilizarea fiabilă și eficientă. Fierul de călcat eliberează o cantitate de aburi până la 35 gr pe minut. Are un regulator de abur şi de temperatura, un termostat, o fincţie auto oprire cu indicator luminos. Rezervorul are un marker pentru măsurarea uşoare de nivelul apei si capacitate de 350 ml şi un cablu rotativ la 360 de grade pentru comfort maxim. Cu fierul de călcat primiți o ceașcă de măsurare.

Călcare confortabilă

Fierul de călcat Zephyr Zp 1050 BXC nu doar arată fenomenal, ci și e un aparat puternic și funcțional. Cei 2800W asigură călcare confortabilă și fără probleme. Fierul de călcat are diferite funcțiuni cum ar fi: jet de aburi, autocurățire, șoc de aburi, precum și posibilitatea să calce în poziție verticală. În plus, dispozitivul are și cablu care se rotește și astfel permite operare mai ușoară.

Abur in mod continuat

Aburul ieșind în mod continuat de la fierul de călcat ajută ca țesătura să fie mai moale și călcare să fie mai ușoară. Zephyr BXC emite cantitate de abur de până la 35 de gr. pe minut, calcând astfel haine și elimină îndreptările de pe ele, economisind totodată și timp.

Calcare super neted

Ca să fie călcarea cu adevărat plăcută ZP 1050 BXC are acoperire extrem de netedă. Aceasta asigură alunecare foarte ușoară, făcând astfel mișcarea de deplin treptată.

Control temperatură

Datorita reglării temperaturii, dispozitivul casnic se poate regla în funcție de tipul de țesătură. Simbolurile arată temperaturile potrivite pentru nailon/mătase, bumbac/in, lână.

Jet de apă

Indiferent de temperatura setată, fierul de călcat permite funcția de scurgere a apei. Scopul acesteia e să umezească hainele uscate și astfel să înlesnească călcare pe o suprafață mai mare.

Auto-curățare

Butonul incorporat de autocurățire o să curețe aparatul fără probleme și o să garanteze o viață mai lungă.
Caracteristici tehnice
Sursă de alimentare 220-240V~, 50/60Hz, 2800W
Priză VDE
Capacitate 350 ml
Talpa Ceramică
Jet de abur Da
Anti-picurare Nu
Anti-calcar Nu
Auto-curatare Da
Termostat Da
Regulator de temperatură Da
Regulator de abur Da
Oprire automată Protecție împotriva supraîncălzirii
Extre Rotiți cablul.
Accesorii Cească de măsurare
Jet de abur Da
Informații logistice
Ambalare Cutie culoare
Cod de bare 4895139233032
Informații despre garanție
Garanție 24 luni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha